opelmanta.club

Vanaf 8 mei kun je een aantal nieuwe top-level domeinnamen registreren (laatste stukje van internetadres). Zo kun je nu de extensie .club gebruiken. We hebben www.opelmanta.club (als enige ter wereld) geregistreerd. Je komt uit op onze "nederlandse" site, maar het is natuurlijk wel leuk een unieke naam te registreren.

Nu ook op twitter!

Jaja, we gaan nog een stapje verder in Social Media. Naast Facebook hebben we nu ook ons twitter account geactiveerd! Volg ons via ons twitter account: @OpelMantaClubNL om het nieuws als eerste te ontvangen.

Lees meer...

Bijzondere zoektocht

Eind jaren 90 kochten mijn ouders een goudkleurige 18S, welke nog geheel standaard was. Al snel had ik vooral mijn moeder overtuigd dat dit veranderen moest. Ik heb toen, als fanatiek Manta-fanaat, verschillende onderdelen opgezocht om de Manta mooier te maken. Zo kwam er een bruin Recaro interieur, een verlagingset en via mijn zus en zwager een set ronde koplampen. Ik had in die tijd eens een nieuw Mantzel Elegance pakket gekocht en nu vond moeders dat de bijbehorende klepspoiler wel eens heel mooi op de Manta zou kunnen staan. Toen zijn ik en mijn zwager aan het werk gegaan: gaten geboord, spoiler in de juiste kleur gespoten en op de Manta gemonteerd.

Lees meer...

Behendigheidsrit Weert

foto circuit weertTijdens het laatste Brabant weekend van Hans Vunderink, kwam ik in contact met 2 personen die voor Hans een stukje behendigheid hadden georganiseerd tijdens de rit. Deze personen vertelden mij dat zij zelf vaker meededen met een behendigheidsevenement op de slipbaan in Weert.

Lees meer...

Een dagje Appelscha

Half 7 in de ochtend. De wekker gaat en het is eindelijk weer zover: Vandaag is voor de 7de keer de oldtimerdag te Appelscha. Mijn schoonvader belt al vroeg met de vraag of hij alvast de Manta uit de garage kan halen. Ik zeg natuurlijk: doe maar. Ik maak me snel klaar, pak de stoeltjes en neem afscheid van m’n vrouw. Snel rij ik naar het huis van mijn schoonouders. En daar staat hij hoor: Mijn grote hobby, een knalgele Opel Manta. Nog blinkend van de laatste poetsbeurt.

Lees meer...

Bezoek Opel Jetten

Op zaterdag 22 juni hebben we een bezoekje gebracht aan Opel Jetten in Cuijk. Dit i.v.m. een Opel Rekord sprint coupé uit 1969 welke Dries Jetten te koop had staan. Ik zelf reed met mijn TE2800, de 1010. Mijn broer reed met zijn TE2800, de 1041 en een maat van ons in een gerestaureerde Commodore A GSE Coupé. Eenmaal aangekomen reden we achterom richting de werkplaats waar Dick Jetten ons al snel begroette. Hij hoorde wat 6 cilinders aankomen dus werd hij snel nieuwsgierig.

Lees meer...

Verslag Brabantweekend

Het is woensdag 17 april 2013. Na de winterstalling is de olie ververst en is alles even nagelopen. De laatste spulletjes worden in de Manta geladen en vervolgens hangen we de aanhanger aan de trekhaak. Op naar Soerendonk voor het Brabantweekend!

Lees meer...